Antreprenoriat – O Noua Sansa in Muntenia!

8FC1F3DC-708D-4150-8FD3-350D30C3A635

Despre Proiect

In cadrul Proiectului Antreprenoriat – O noua sansa in Sud Muntenia!”, ID 105214, proiectcofinantat prin Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020, beneficiar SC MERLIN BUSINESS CONSULTING SRL, se vor finanța mici afaceri in mediul urban, in regiunea SUD MUNTENIA, judetele Arges, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Ialomita.

Grupul tinta, este reprezentat de persoane fizice care intentioneaza sa infiinteze o afacere cu profil non-agricol in zona urbana: salariat/someri/persoane inactive (inclusiv studenti) si infiinteaza o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca.

In cadrul proiectului se vor organiza cursuri GRATUITE de antreprenoriat de 5 zile;

Transport dus-intors, cazare si masa gratuite;

Fiecare participant va obtine un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Socialesi de Ministerul Educatiei Nationale.

Detalii concurs finantare plaburi de afaceri: In urma unei perioade de formare specifica, 36 de viitorii antreprenori, selectati printr-un proces competitiv si transparent, respectand principiile egalitatii de sanse si a tratamentului egal, semneaza un contract si primesc o subventie sub forma de ajutor minimis in valoare de aproximativ 35.000 Euro, reprezentand finantarea planului de afaceri.

– In cadrul proiectului au fost formate 300 de persoane care au domiciliul sau reședința în mediul rural sau urban în regiunea Sud Muntenia;

– Cursul s-a desfășurat pe o perioada de 5 zile, cate 8 ore/zi;

– Pe tot parcursul desfășurării cursului de antreprenoriat fiecare cursant va fi sprijinit și îndrumat de traineri în vederea elaborării planului de afaceri;

– Cursul este autorizat și certificat de ANC, după examenul final fiecare participant va primi un Certificat.

Contract nr. POCU/82/3/7/105214 Cod SMIS 105214

12.01.2018

310 cursanti antreprenoriat si cursuri TIC

logo SM