Antreprenoriatul – Oportunitate Pentru un Viitor Mai Bun!

1E0459A7-F09C-4CDD-B7BE-0AC535DCF5A7

Despre Proiect

Totul porneste cu o decizie si de la o idee: atunci cand ai luat decizia sa-ti urmezi visul pentru ca vrei sa faci ceva pentru tine, dar si pentru ceilalti, pentru ca iti doresti sa te dezvolti si sa-ti vezi ideile “materializate”, pentru ca vrei sa lupti pentru timpul, libertatea si prosperitatea ta!

Merlin Business Consulting iti prezinta acei oameni care si-au urmat visul si si-au deschis propriul business cu banii castigati din concursul de idei de afaceri in cadrul proiectului „Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!”.

„Anteprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!” este un proiect care se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani, in special celor din categoria de varsta 18-25 ani inmatriculati in invatamantul superior, si care doresc sa initieze o activitate independenta. In cadrul proiectului se va asigura consiliere si certificare intr-un program de formare profesionala continua acreditat in domeniul educatiei antreprenoriale. Criteriul de selectie pentru accesul la program fiind motivatia pentru antreprenoriat.

Membrii grupului tinta selectat trebuie sa aibadomiciliul/resedinta in Regiunea Sud Est (judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea) si Regiunea Sud Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman)

Pentru atingerea acestuia, parteneriatul propune 3 masuri concrete:

– Infiintarea a 2 centre de sprijin pentru oferirea de suport in vederea promovarii antreprenoriatului si infiintari de noi intreprinderi si sustinerea a altor 2 centre de sprijin;

– Sprijinirea unui numar de 40 de intreprinderi prin oferirea de subventii de tipul “ajutor minimis” in valoare de maxim 25.000 Euro;

– Formare profesionala specifica in domeniul antreprenoriatului si tehnologiei informatiei si comunicatiilor.Proiectul “Anteprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!” se aliniaza atat la Strategia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca 2014-2.

Contract nr. 149699/05.02.2015 Cod SMIS 57915

05.02.2015

350 cursanti antreprenoriat si cursuri TIC

3B24BB36-5FD9-44F8-BE33-48EB5015A5EC