Alfred Obretin

Foto Fredi
Domenii de Expertiză
  • Coordonator Evenimente
  • Selectie Grup Tinta
Studii
  • Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală USAMV București (specializare-  Ingineria și Managementul Afacerilor Agricole)

Sunt un om norocos din toate punctele de vedere: am o familie frumoasă, un copil minunat, prieteni calzi și sinceri, colegi dedicați, capabili și buni coechipieri, fac lucrurile care îmi plac și îmi aduc satisfacții.

Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță.

Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț atunci când apar obstacole.

Domeniile de activitate în care am căpătat experiență de-a lungul timpului sunt:

  • Coordonator Evenimente
  • Selectie Grup Tinta

Aceste arii de activitate sunt în continuare în sfera mea de interes și încerc să-mi dezvolt constant competențele pentru a putea să diseminez în rândul celor interesați, informații care să îi sprijine în derularea propriilor activități.

Consider că următorul motto este cel mai potrivit pentru a evidenția poziția pe care o am și o voi avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnesc: „Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” (Albert Einstein)

Altfel spus, vă aștept cu drag la programele de pregătire profesională pentru care voi asigura rolul de Coordonator Evenimente, în scopul bine definit de a împărtăși concepte, teorii, practici și idei care să ne susțină tuturor dezvoltarea profesională.

Formular Feedback

    Cum te putem ajuta?

    Ai nevoie de mai multe informații? Te rugam sa ne contactezi.